Bajskväll

Just ikväll är du precis som alla andra och det brukar du aldrig vara. Just ikväll blir jag irriterad på dig, precis som jag blir på ungefär alla andra men som jag aldrig blir på dig.

Tänk vilka små jävla fjantsaker som de flesta säkert inte ens tänker på kan få mig att känna mig för given. Sen, eller när du ser detta kommer du fråga mig, och jag kommer säga att jag förmodligen har pms eller något, eller så säger jag att jag hatar att du inte svarar.

Hejdå.

PYTTEKULOR!

Inatt drömde jag att jag var utomlands med Monika. Jag skulle köpa skor men dom hade inte min storlek så de försökte lura på mig några som var sjukt små, så jag skrek på dom och dom blev livrädda. Jag ba "THINK ABOUT YOUR DAUGHTER, DO YOU WANT HER TO WALK AROUND WITHOUT SHOES? HUH? FUCK YOU" sen gick jag in i deras affär och snattade klubbor.
Sen drömde jag massa annt också, skitläskigt. Jag gömde mig under en matta och massa skit, sen var det någon som åkte igenom golvet ner i en ändlös avgrund och man såg hans ögon som lös i limegrönt. Ah sen vaknade jag typ.

Farmor kom hit och käkade mat och gav mig en vattenkokare.
Sarah har skickat mig låtar. Härligt. Vi har framtidsplaner som heter duga.

Nu ska jag nog äta chips och gå och läsa!

Hörs

Pearl Harbour

Enda filmen Jossh H är snygg i. Vad jag kommer på iaf.
Ben kan man ju också hänga i granen.
Hur som helst, bra film.
När den är slut ska jag fan sova. Som fan.

Mmmmmpusshej

Why oh why did he die? The cute little duck up in the sky, was it bacause i shot him for fun? With my big automatic machine-gun.




Gode Gud i himlen, varför fick jag inte en man som denna i födelsedagspresent? Och varför skulle jag få syn på dendär mannen som var lik honom men ändå inte? VA?
Hade världens bästa födelsedag. Hade jag kunnat göra om den hade jag gärna fyllt 18 år varje dag i resten av mitt liv. Typ. Nu ska jag äta choklad och gå och lägga mig och läsa någon bok. Mysigt.

Födelsedag imorgon

Jag blir blond_brud_med_stora_pattar_pa_18_jordsnurr
Det är väl helt okejl. Vet inte hur kvällen blir dock. Em vill/kan inte gå med till Trägår'n och andra kan inte. Men Olivia hakar väl, och Emkåt om hon har pengar, och kanske Ida.
Innan det blir det iaf Thaikäk, med alla. Blir nog mys.

Mer då?
Jag somnade på Emelies golv förut, som jag brukar göra med andra ord.
Lång dag i skolan.
Kom hem för typ ... Ah, nyss. Ska packa och plocka lite, sen dra till Emem igen. Där blire väl mys som vanligt.

Emelie och tuttar

"Varför håller man dom så kärt. Jag menar, dom är ju som en trygghet. Man klämmer ju inte på dom för att det är skönt, det får ju någon kille göra. För hur ofta håller man inte på tuttarna när man kollar på film liksom? Eller, jag gör ju det. Precis som killarna grejar med snoppen, vi har ju inte direkt något som buktar ut där nere.

Tänk när man var liten och väntade på att tuttarna skulle växa. Att man ville ha BH. Nu är det ju inte alls så, 'Åh jag måste köpa BH så dom ser större ut'... Så är det ju inte alls liksom.."

Emelie och hennes tankar slår allt.

Allt mögligt. ( Ha ha ha...... Eeeeeeeeeeeh.... )

Jag har fotat Emelie.
Batteriet tog slut.
Vi har ätit mackor, brödet var mögligt, men vi hittade annat.
Pappa är stolt över att jag städat hela lägenheten.
Vi spricker snart, jag och Emelie alltså. Vi är mätta som fan.
Känns som jag är full.
Konstigt.
Jag köpte en bok förut, Jag Dödar heter den. Helt ny, den kostade 75 spänn.
Undra om det är fel på mig och mitt bokintresse. Hm.
Nu ska Emelie fota mig.
FÖR JAG ÄR JU SÅ JÄVLA BLOND OCH SNYGG!
Eh, somsagt. Fel på mig? Det kan vi nog konstatera.
HEJDÅ!

Sleeping Sickness

Har ni en aning om hur kär jag är i Dallas Green, och anar ni hur länge jag varit ? Ååh.. Jag vill ha en man som han. Det skulle fullborda mitt simpla liv. Drömma kan man...

Emelie är inte riktigt som alla andra barn och min mage har svällt upp...

Emelie vill skratta.


Så nu gör hon det.

kreativitet

till skillnad från john så flödar kreativiteten hemma hos mig! jag och emelie har käkat chips till middag, jag har läst ett helt underbart kapitel ur svålhålet högt för emelie i hopp om att hon skulle lyssna ( högst tveksamt om hon gjorde det dock), jag har även vart nära på att spy efter att ha läst ur Kathy Knight, fucking jävla true och vidrig. men det kan ju vara intressant att läsa om en psykopat. lol. vi har tagit typ fyra kort, eller jag har, på mig! skitsnygga !!! nu läser vi dalslänningen och fnittrar över hur patetiskt bengtsfors faktiskt är. härligt. sen ska vi fota, som back in the days.

Dawn of the dead

går på tv:n nu. Jag vill tro att jag sett den men det är enormt tveksamt. Men egentligen, hur många Zombie-filmer utspelar sig på ett köpcentrum, egentligen? Iofs.. Varför inte.

Imorgon ska jag och Em till utkiken och fota. För det tycker vi väl är roligt. Lol.


Magnifico

Rök inte ihjäl dig.

Jag har dammssugit, moppat, diskat, dammat, torkat av allt på toaletten, tvättat dörrkarmar, skakat mattor, plockat kläder.. Allt ackompanjerat med Raised Fist, då går det mesta som på räls alltså.
Emelie är här nu , hon beställde pizza. Och när hon lagt på kom hon på att hon inte var hungrig. Så smart är hon!

Nu ska vi se på film!
Imorn är det onsdag vilket innebär första skoldagen för veckan. Pepp. Historia första lektionen, sen religion och sen Foto. Skön dag som fan.

HEJDÅ!

P.S

Emelie ska handla på konsum också. Det gör att jag kan moppa golvet två gånger om jag känner för det. Vilket jag inte gör. Men ni fattar vad jag menar!


D.S


SUPERWOMAN

Jag skulle ju städa jag. Hahaha. Jag är ju fan världens största skämt alltså. Dammsög i hela lägenheten. Kastade lite sopor och vattnade blommorna. När jag kom till disken hade jag redan tröttnat så jag ringde till mamma och pratade med henne i 48 minuter och 53 sekunder. Alltid lika skönt att få prata med henne. Emelie är glad tjej för skattgömman hon hittade i sin garderob, hon går på bussen som tar henne till skattgömman nummer två ( min lägenhet som har mig!!! ) om ca 3 minuter! Så hon är här om typzor..... Hm, en kvart.
Nu ska jag moppa golvet och gå på toa, lätt att jag hinner det på en kvart !

.

Inatt somnade jag nog runt fyra. Drömde konstigt inatt. Visserligen brukar jag göra det, men detta var annourlunda. Jag minns inte vad som hände eller vilka personer som var med i den, men en konstig känsla i hela kroppen var där när jag vaknade i alla fall och den har hållt i sig tills nu.
Jag låg kvar i sängen länge, tror den blev runt halv tre. Hur som haver ringde jag Emelie i hopp om att hon skulle söga att hon är i Uddevalla runt, typ nu, fem. Icke. Sen gjorde jag pizza. Eller gjorde och gjorde. Jag satte på ungnen och slängde in pizzan. Den blev bränd men ätbar ändå. Nu mår jag mest illa.
Funderar på att städa hela lägenheten. Känns som ett bra tidsfördriv, sen är det inge mysigt när det fastnar små smutssaker under fötterna för som vanligt springer jag runt barfota. Så, dammsuga och moppa it is! Sen damma.
Vill göra om i mitt rum också. Hm, får se på det.

Hejdå


Eric <3

you're locked away in chains and emotions doesn't help you säger:

det är bra du finns eric

you're locked away in chains and emotions doesn't help you säger:

vad hade jag gjort utan dig?

one month off säger:

haft ännu mindre chans att få snopp

you're locked away in chains and emotions doesn't help you säger:

alltid lika seriös

one month off säger:

mejrå!

you're locked away in chains and emotions doesn't help you säger:

kområ

one month off säger:

VILLJU

you're locked away in chains and emotions doesn't help you säger:

görå


Tv

Det vore ganska fett att leva ett sex and the city-liv alltså. Manhattan, inneklubbar, killar, pengar.. You get it.
Frågan är bara hur man själv ska lyckas med att leva detdär livet. För jag bor inte på Manhattan, jag har inte mycket pengar, inneklubbar i uddevalla? killar, snygga, uddevalla? Det är som ett stort gapskratt rakt i nyllet.

Jag låg i soffan en kortis, såg på satc och lite av Dexter.
Han ligger jävligt pyrt till nu Dexter, jag blir helt nipprig.
Tror på riktigt att han kommer döda han som går ut med hans syster, chefen. Och negern som i detta avsnittet hittade Dexters blodsamlingar. Och tjejen han dejtade, den engelska bruttan som är så ful.
Nog om dexter.

Nu är dett ett till avsnitt av sex and the city på tv:n och jag ligger inte i soffan.

Hejdå

ehehhehehehehheeloleheh




bilden ser ut som skit, men vadfan.
det är ju jag och em. vi ser ut som skit, oftast.
vad jag ville säga med detta är hur som helst att hon kommer hit imorgon.
och vi ska ha det så sjukt bra. som alltid!

ps. JAG SITTER FORTFARANDE I KÖKET.

och för att slippa kommentarer jag i stort sett bannlyst från min blogg så får jag väl påminna igen

eric s

shut up and let me go säger:

Bit i kudden älskling, ikväll slinker den in torr.

ida säger:

HAHAHA



Eric my man , hahahahhahaha.
Tur att det finns några guldkorn här i världen som förgyller detta mörka kök jag sitter i.

ps. varför jag sitter i köket vet inte ens jag
ps.2 jag ska inte sitta i köket så länge till


pay attention for fuck sake

Alltså , bevis på att folk inte läser är när jag skriver långt och elakt om hur jag hatar när folk är störande och ba : var med här var med där, tryck här så får jag kläder, vinn i min tävling.
ta mig här i från.
JAG VILL INTE VARA MED I NÅN JÄVLA TÄVLING OCH VINNA EN GOODIE BAG, fitta
beviset, haha, åååååååååååååååååååh, jag blir galen ! :

sandra om knulla, ja jo:
va med i min tävling där du kan vinna en goodie bag värd 100- 200 kr



irriterande bloggarjävlar

Nu pratar jag med Emelie.
Vi pratar om min extrema månad, och saker som händer, som händer i stort sett bara för att få mig att inte glömma känns det som. Låtar, bilder, namn, vägskyltar, drömmar.. Listan kan göras lång.
"Jaha ? Ahmen gå och lägg dig väl.."
Som jag nämnt tidigare här i bloggen, för inte allt så länge sen, så påminns jag varje dag. Det är inte ett dugg jobbigt, hade det varit för ett halvår sen dock hade det varit det. Nu stör jag mig bara på det för att det jämt är något som gör att jag reflekterar tillbaka och det slutar i en röra som jag knappt kommer ur. Men så är det väl antar jag, får hoppas på att det ska vara så iaf så jag inte är helt störd och ba är.. störd..
Haha. Virrvarr i huvudet på mig och om det är någon som ens läser och bryr sig så fattar ni säker ingenting, men det gör inget, för det gör inte jag heller.

Vad jag egentligen ville med dethär inlägget är att jag pratar med Emelie. Eller inte nu längre, men jag gjorde, och det var bra. Som alltid.
Sen måste jag ju såklart nämna att det är så förbannat jävla pisstråkigt mer er som kommenterar och skriver i stort sett att man ska gå in på en länk för att ni ska få mer poäng på någon sida så ni får kläder. I DON'T CARE! Duh, och ni som kommenterar för att få mer läsare, försök vara lite mer personliga än att bara skriva : hehe. Eller typ : vad gör du?
Känner jag dig? Nej. Kommer jag gå in på din blogg? Nej.
Skriv något vettigt istället så man kanske tycker att ni kanske är intressanta, annars kan ni ju lika gärna skita er i näven för så mycket bryr jag mig om er.

knulla, ja jo

Jag lovade ut bilder, men det kommer inga. Som vanligt när det kommer till mig och bilder. Haha.

Nu ska jag ta ett bad tror jag, eller. Får se, det är så jävla tråkigt att bada, skönt dock.
Aja.

hejdå.
haha

note to self

- få tag på em
- skratta åt henne
- barnmorska
- jonas

det får räcka tills vidare,
och ni vet ingenting,
HIHIHIHIHI

jag känner mig så busig alltså.
så busig

undra på ni bara.




det är ändå bara jag och någon mer som vet

i'm slipping in between, you and your big dreams

jag kommer lägga upp sjukt mycket bilder här senare ikväll.
dom kanske inte är så roliga för er, men för mig.
jag har en saknar-dag idag, så ah. förevigade minnen kommer hamna här, ni kan säkert tycka det blir skoj.

TJARÅ!

o'rly

son of a bitch, everything's real.

jag undrar vart jag får alla mina uttryck från. som detta överstående, vart kommer det ifrån?
äre någon bok? näääää, inte läst någon bok på engelska sen i höstas.
någon film ? hmmmm... fullt möjligt.

vadfan sitter jag och skriver om nu liksom?
JAHA IDA, JÄVLIGT INTRESSANT! TA DIG I RÖVEN.

ganska bra dag fo sho

jag ändrade mig ganska snabbt. eller ah, jag ändrade mig när emelie kom hit.
mötte henne på konsum, hon fick apu-plats där, då blev vi jävligt glada alltså. dels för att hon har fårr praktikplats men mest för att det ligger bredvid mig. så hon lär ju slagga hos mig en del i oktober , det är ett som är säkert.
pappa mår bra efter krocken, värre med den 80-åriga gubben med hjärtproblem som ligger på sjukhus, men det går nog bra med han också ska ni se. mer då?
em går med ut på fredag i alla fall. hon gick med på att jag ska bjuda henne på en öl. kommer förmodligen bjuda henne på några mer, för just nu känns det som att jag är gjord av pengar, och hur nica är en det? haha, så glad jag bli av ynka tusingen. men det är bra, så jag inte tar allt för givet liksom. lol. moralpredikar med mig själv har jag hört, men det kan ju vara bra det också.

nu minns jag en gång när jag var hemma hos kusin när hon bodde i åmål. kalle var inte hemma så vi hade the whole apartment för oss själva. jävlar vad vi hittat på bus där. men det var egentligen inte det jag ville berätta, hehe.
det var på den tiden lunarstorm var lika viktigt som högerhanden är all the time. jag var smått rastlös och gjorde om charlins presentation. jag skrev, och skrev och skrev och skrev. kunde inte sluta. värst av allt var att texten inte hängde ihop någon stans och handlade om typ bävrar och fladdermöss a.k.a fladderfittor. det tyckte vi var skitkul, så jag skrev en till mig också. vi satt vid en varsin dator, vägg i vägg och chattade med varandra, minns att jag chattade med... vad fan hette han? typ.... Jesper kanske? iaf var jag superkär i honom, eller ah, han var skitsnygg..... trodde jag iaf.. tills det visade sig att han var liten, tjock, finnig och hade glasögon. inget emot er som kanske är korta, tjocka, finniga och bär glasögon, men jag var liten och föll för "hans" utseende. hahahahaha, ååååh. så lättlurad och naiv jag var. han skickade bilder på någon kille och sa att det var han, lucky me tänkte jag, skitsnygg kille som gillar mig, det händer ju inte varje dag liksom. haha lol. till försvar hade denna jesper att han ville känna sig älskad. hahahhaha. jag har aldrig hatat någon sm jag gjorde just då, så tji fick han. hahah. gud.
iaf på natten där, runt fem tror jag , då sjöng allas vår Christian Karström i mic för oss. björn rosenström - muffin. det är ett minne jag sent kommer glömma!
en annan gång drack vi, jag och charlin, jättemycket av hennes pappas sprit. vi blev fulla som fan och hade jävligt roligt. minns faktiskt inte hela kvällen, men vi chattade med Eric och Henrik a.k.a Phrank. Det var också en upplevelse, för dom. Speciellt när vi hade camen på och jag hade fjortisfasoner för mig. Men vadfan, det var nice. tills jag tappade glaset i golvet och sopade upp glasbitarna med handen. gjorde måttligt ont. sen tror jag challe halkade inne i köket, men jag kan missta mig.
en annan gång drack jag häxblandning. det gör jag aldrig om. det var på bluesfestivalen i åmål för tre år sedan. robin och kim var med, jag blev för full och däckade på toaletten. challe råkade ställa sig på en skateboard och flög av bara fan ut i trapphuset. jag såg det inte, men hörde om det senare.

gud ja, varför festar man inte lika roligt längre? eller alltså, visst. man har så jävla roligt, det ska jag inte förneka. men nu är det på en mer samlad "vuxen" nivå. fast, vuxen in my ass. men om man jämför med förr så, ah. ni förstår vad jag menar. förr drack man häxblandning och sket i det mesta, nu dricker vi vin och spelar twister? förr sov jag i en bastu med sarah och foppa, nu går alla hem vid två. det är tråkigt.
jag vill leva fan och ha party så det skriker om det var dag. berätta för folk att - jävlar såhär gjorde jag och såhär sa jag. och se dom bryta ihop av skratt. det händer i stort sett aldrig längre. och det är ju fan skittråkigt. sen måste jag ju erkänna att fjortisstämpeln kanske satt där stor, lysande och röd i pannan på mig/oss, men vad brydde vi oss om det när det fanns folk som var värre? vi knullade inte runt som fan med folk som vissa andra gjorde, vi hade bara jävligt roligt med våra jävligaste ideér. jag saknar det. som det kanske framgår ganska väl här.

nu ska jag väl gå och städa eller diska. eller spela sims. eller se på film. eller klä av mig naken och njuta av tanken att ingen ser mig. eller så kan jag läsa. HALLÅ? HÖR NI VILKET TRÅKIGT LIV JAG HAR EGENTLIGEN? SAVE ME!!!!  OCH FORT SKA DET GÅ!


Dålig dag fo sho

Vilken härlig start av dagen jag fick. Not.
Sms från monika halv tio eller något sånt, men jag somnade snabbt om. Sen ringde pappa vid tolv och sa att han krockat. Härligt.... Sen vill inte Em ta emot pengar av mig och pappa så hon kan gå med ut på fredag. Nu är det asjobbigt på Oprah Winfrey's show, om typ djurmisshandel.

Hm. Ingen bra dag med andra ord.

godnatt

fan vad jag ska sova nu alltså.
skönt.
imorgon får jag krama emem om än så bara för en liten stund.
jag har 1000 spänn på kontot, det känns så jävla great.
jag fyller 18 på fredag, ännu mera great.

mmmmmmmmmmm
imorgon ska jag äta oreos

fan, glad tjej ändå

Papps

Okej, jag ska inte sticka under stolen med att min pappa är slightly dum i huvudet ibland, men det är bara för att vi tänker olika osv osv osv. Vem är inte dum i huvudet liksom? Hah, nä.
Han är världens snällaste gullgubbe också. Dendär Boes.
Fredag säger jag bara. Det kommer bli så himla bra. Så kalas. Åh, mums.

attr

Jag är så jävla trött på att du bara låtsas bry dig. Så jävla trött.
Jag vet inte om det är att du är rädd ( för vad vet jag inte, mig ? ) eller om det är för att du ska kunna säga att du har ännu en kompis? Men vad spelar det för roll, för du visar ju ingen som helst uppskattning för att jag uppskattar dig.

Hade jag inte varit så jävla feg hade jag sagt det till dig.´




Röven

.

jag är så sugen på att fota. mmmmmmmm mums.


Chokladöverdragna Oreos och Sunne

Igår :
Var på kalas i Sunne. Sunne ligger 23 mil härifrån. Jag och pappa åkte och åkte och åkte. Sen kom vi fram. Fick tacos och tårta. Systers kille Andres, hans föräldrar var där och dom kommer från de djupa skogarna i Värmland. Det säger sig självt att jag inte fattade någonting. Skrattade när de andra skrattade och höll mig mest utanför diskussionerna. Gick bra! Sen var det dags för hemfärd och jag och pappa ställde in pappas GPS så den skulle visa kortaste vägen, vi hamnade i skogen. Verkligen mitt i. Men det var roligt. Sen kom vi hem och såg på tv. Jag sov hur skönt som helst och drömde inte lika skönt, men ah. Nog om det.

Idag:
Vaknade tolv. Gick upp och käkade frukost. Såg lite på tv. Halv två åkte vi till farmor och fick mat. Gott som vanligt. Jordgubbar och rulltårta till efterrätt. Inte helt fel. Sen åkte vi och handlade käk så det finns när pappa inte är hemma nu i veckan. Ptja, åkte hem och nu sitter jag här.
Olivia fyller år idag också, congrats!

Imorgon åker pappa till Umeå, och jag ska sova länge länge. Sen kommer Emelie och hämtar mitt fritidskort, sen åker hon till Vänersborg och kommer tillbaka på Tisdag. Yep.
Nu ska jag äta Oregos. Med choklad på. Åååååhåhååhåhå...

Daydreamin'

Tänk er en såndär underbar bil, en gammal snygg som bara är... Snygg. Ni får välja själva. Och musik, musik som ni kan utantill när någon väcker er mitt i natten, och som ni dessutom tycker är bra, musik som ni har minnen till, som ni blir glada av. Musik som man kan ha på jättehög volym och bara sjunga med utan att oroa sig över om andra hör, för det gör dom inte. Och i passagerarsätet sitter en god vän som man bara skrattar med, en vän som man har roligt med all the time! Bensinen i bilen tar aldrig slut och ni kan åka hur långt ni vill, pengar till mat har ni sparat på så nu har ni massor med pengar. I baksätet ligger det massa kuddar och andra väl behövda saker. Vet ni vad ni gör? Ni är på en roadtrip och ni har så jävla roligt.

Fyfan vad jag vill ha en varm sommar, körkort, bil och sarah i den, öl, pengar, hög musik, stjärnklara nätter och underbart nytt folk, festivaler och lättilänglig mat.
Mmmm.

hmhmhm

imorgon ska jag och pappa åka sammanlagt 46 mil. för att säga grattis och käka tacos. hos syster och hennes skogsmulletönt ( sorry....) till pojkvän. inte roligt, eller ah. inte att åka i alla fall. det är synd att jag inte kört mer än jag gjort, för då hade jag kunnat köra, hade varit lite roligare iaf.
aja. dog lite under casanova, så snygg. så död.
bu fucking hu.
nu ska jag lägga in en låt på telefonen, sen gå och lyssna på den och läsa någon häftig bok som typ svålhålet eller jack.

gnite

yesterday morning when you told me, that you have never felt this lonely, i saw the sadness in your eyes





pyss

Mmmmmmmmmmmmmmmumms

Denna kvällen alltså !
Emelie saknar mig,
John skickade precis jordens bästa låt för tillfället
Heath Ledger på tv och Anthony Hopkins på en annan kanal
Sarah skriver sms som detta :
"Fy fan vad hemskt det är att vara kär i någon som man inte känner, och som är död."  ( ja, Sarah är kär i Heath Ledger , but who can blame her? )
Pappa ska göra macka till mig med rostbiff och potatissallad på
Chips och choklad finns det massor av

JÄVLAR VILKEN DUNDERKVÄLL!

Fyfan

Måndag:
Tandläkaren. Hade inga hål och slapp vad han nu heter. Åkte hem, åkte ner till stan igen i hopp om att teorilektionen skulle vara inställd, vilket den egentligen inte var, eftersom att det inte ens skulle vara en teorilektion, då bliev jag arg istället. Väldigt arg. Vredesutbrott i telefonen med Monika på andra sidan luren. Men sen la jag på för Julia gick förbi. Tog sällskap med henne ner till stan och fortsatte min vallfärd hemmåt. Hm, sur som ett bi kom jag hem. Pappa också, fast han var inte sur. Cirka en timma senare, kanske en och en halv körde han ner mig till tågstationen för där skulle Em vara. Sen körde pappa oss till Willys där vi inhandlade godis typ. Kom hem och såg väl film som vanligt och peppade skolan mer än vad som kanske ses normalt.
Tisdag:
Halv ni vart det skola. Kvart över var vi klara. Fick väl ett av världens bästa schema, lediga måndag och tisdag och har foto alla tre dagar i veckan. MHM, historia första lektionen på mån och tis, härligt! Anyways, drog ner på stan med Emem, hon ville klippa sig så vi kirrade tid, sen hittade vi en billigare så Em fick avbeställa tiden hon dendär söta killen. Sen käkade vi frulle på McD och försökte hitta praktikplats åt Em. Sen klippte hon sig och frisören var ungefär roligast i världen.
"lita inte på mig för jag är en svartskalle" och "tycker du att hon blev fin eller är jag?" Efter detta gick vi till solariet och solade och blev stuckna av getingar, jag i alla fall. Fittan vad rädd jag blev, inte för att det gjorde ont så, men lite creepy är det ju ändå att ba känna att det kryper på en i ett solarie, trodde ju fan skinner kröp iväg, sen ba sticker det till? JAHA? WHAT THE COCK? Hoppade ur och såg getingen dö, rätt åt den den jäveln. Men det ska ju vara första gången för allt.
Sen drog vi till Torp, Mhm. De anställda på Martins Ur & Guld älskar mig, mycket. Efter detta åkte vi hem med skavsår och tyckte det var jobbigt att klockan inte var mer än 15.00 vi sov kanske, eller så såg vi på film eller något sånt.
Onsdag:
Ett minne blott.. Ehm.. Whatever. Var hos Em och där är ingenting tråkigt. Hon masserade mig på kvällskvisten där, och det är alltid lika roligt. Jag tycka ha någon skrattreflex i nacken och det är inte så väl passande om man får massage. Det hela gick ur styr och slutade med att jag skrattade så jag grät och Emelie masserade mig med sina fötter även hon i full schå med att skratta.
Torsdag:
Skola och vi skulle fota träd på fotolektionen som även var sista lektionen. Gjorde detta och satt sen i Hasselbacken och mös med Emelie K:s underbara labradorvalp på 13 veckor, Issie. Sen gick jag med Emelie till Willys och på vägen blev vi stoppade av ett par gulliga killar som var bra på att ljuga och lurade på Emelie ett nytt abbonemang typ.
"Tjejer, är ni 18?"
"Ah."
"Kom så ska ni få en present!"
efter ett tag frågar Emelie:
"Vad får jag för present då?"
"Jamen ... Du får ju ett abbonemang och en telefon som inte är speciellt bra!"
"Aha, men jag ville ju bara ha godis?"
"Dendär hunden alltså, jag vill äta den"
Sen köpte vi kakor! Jag gick hem till Em och somnade på hennes golv, vaknade kavrt över fyra och kom på att jag hade en teorilektion halv fem, så rusade dit. Läraren frågade bara mig frågor och sen skrek han. När den var slut efter två timmar åkte jag och Emelie till Willys och köpte mjölk och sånt som Em ville ha. Sen kom vi hem och jag tittade på 10 orsaker att hata dig, jag somnade och Emelie läste. Sen åt vi kanelbullar och jag somnade igen.
Fredag ( idag ) :
Foto - jag var sjukt arg då CS3 inte vill funka på mitt konto vilket betyder att jag inte kan redigera bilder. SKOJ! Sen hade vi svenska, den är alltid flum och det är ju.... flum? Lunchen var underbart god och för första gången på två år tog jag mat en andra gång! Sen vart den Arbetsmiljö & Säkerhet och det är nog ämnet staight from hell to be honest. Eller så går det bra ändå.

Nu har jag skrivit för långt för mitt eget bästa och nu börjar Casanova på femman så planka sig i soffan med choklad och loka! MMMMMMMMMM

Sarah min Sarah

Sarah skickat 2008-08-21 20:23:

Tja brud

Sarah skickat 2008-08-21 20:23:

Tja snygging

Sarah skickat 2008-08-21 20:23:

mmmmmmmmmmm

Sarah skickat 2008-08-21 20:24:

hej hej
Sarah skickat 2008-08-21 20:24:

logga in vore en ide tycker jag :9

Sarah skickat 2008-08-21 20:24:

idag har jag börjat skolan.

Sarah skickat 2008-08-21 20:24:

inte så roligt.

Sarah skickat 2008-08-21 20:24:

sen städade jag i jakobs lägenhet för att jag är dum i huvet ...

Sarah skickat 2008-08-21 20:24:

jag menar

Sarah skickat 2008-08-21 20:24:

varför skulle jag städa där när jag har en egen lägenhet som jag beöver städa.

Sarah skickat 2008-08-21 20:25:

och jag vet

Sarah skickat 2008-08-21 20:25:

defenitivt

Sarah skickat 2008-08-21 20:25:

att han inte kommer att städa i min lägenhet

Sarah skickat 2008-08-21 20:25:

nu är det ju iaf bara ett år kvar tills vi flyttar LipIda

Sarah skickat 2008-08-21 20:25:

mums

Sarah skickat 2008-08-21 20:26:

det kan bli underbart ifall vi har råd. och har vi inte råd blir det bara skitkul

Sarah skickat 2008-08-21 20:26:

men man får nöja sig med skitkul ibland !

Sarah skickat 2008-08-21 20:26:

svårt , jag vet, men ibland så,,,,, ja !

Sarah skickat 2008-08-21 20:26:

...........

Sarah skickat 2008-08-21 20:27:

Igår när jag som vanligt onsdag kl 21 sitter ner för att se två underbara timmar på tv fyllda av project runway blev jag riktigt besviken. Förste timmen som var sista deltävlingen. var inte alls lika spännande som det brukar vara...

Sarah skickat 2008-08-21 20:27:

besvikelse..

Sarah skickat 2008-08-21 20:27:

och sen när jag då tänker men men det är iaf en underbar timma kvar

Sarah skickat 2008-08-21 20:28:

vad händer då ? ( nu förstår du ju iof att det inte var något bra men men )

Sarah skickat 2008-08-21 20:28:

då visar det sig iaf att det bara var en timme fylld med tråkiga återblickar och alla deltagare, nuvarande som gamla sitter och är arga på varandra och snackar skit och fryser ut.

Sarah skickat 2008-08-21 20:29:

jag ville ju sitta där sista vakna timmen av mitt sista sommarlov med snygga kläder, roliga människor, snabba kommentarer och kärlek. Får nöja mig med att gå ut i regnet och gå hem. och framför allt vara rikigt besviken och inte alls vara fylld av samma underbara känsla jag brukar ha

Sarah skickat 2008-08-21 20:30:

efter två timmar fyllda av mums !'

Sarah skickat 2008-08-21 20:31:

jag försöker trösta mig med att de två kommande programmen kommer vara underbara då vi ska få följa med Chris, Rami ( vem kommer till bryant park?) Tjejen vars namn jag inte minns men som är brunett lockigt hår och brukar se lite sur/ledsen ut och självklart jobbige men underbara underbara christian, hem till deras hemstäder, träffa deras mammor o pappor och se när de jobbar på sin kollektion.

Sarah skickat 2008-08-21 20:31:

mmmmmmmmm

Sarah skickat 2008-08-21 20:31:

drömmer

Sarah skickat 2008-08-21 20:32:

och sedan , vem vinner !?!?!?!?!

Sarah skickat 2008-08-21 20:32:

Ingen vet säkert för ens i sista stund.

Sarah skickat 2008-08-21 20:32:

oh

Sarah skickat 2008-08-21 20:32:

bara en vecka kvar

Sarah skickat 2008-08-21 20:33:

så länge ingen dum sport kommer emellan och måste sändas just då., lr dra över på tiden just då

Sarah skickat 2008-08-21 20:33:

ha

Sarah skickat 2008-08-21 20:33:

det borde project runway också göra. fem timmar... sedan kunde de hoppa direkt till the hills.

Sarah skickat 2008-08-21 20:33:

Lauren stackarn har det inte lätt. för att inte tala om heidi och spencer.

Sarah skickat 2008-08-21 20:34:

STACKARE säger jag bara

Sarah skickat 2008-08-21 20:34:

man kan ju inte göra annat än att känna en viss sympati för dessa flickor och pojkar....

Sarah skickat 2008-08-21 20:35:

även här infann sig viss, bara viss, besvikelse sist jag kollade. förväntade mig nya avsnitt. fick dock bara gamla jag redan sett !?!?!?!?1

Sarah skickat 2008-08-21 20:35:

varför detta frågar jag mig.

Sarah skickat 2008-08-21 20:36:

när jag kom på att det var veckan igen och då får man se gamla, något nytt ibland om man har tur... Och det är ju på helgen dom nuvarande problemen i las vegas infinner sig på mtv ... hum

Sarah skickat 2008-08-21 20:36:

det ska jag tänka på i framtiden så jag inte bygger upp förväntningar som inte fylls förens på lördag.

Sarah skickat 2008-08-21 20:36:

Pusshej


detta var helt underbart roligt att läsa när man loggar in på msn! nu vet jag att i alla fall sarah saknar mig när jag inte är inne på msn! underbara sarah, göteborg nästa år, kan inte bli roligare, iaf inte om man har sarah!
och vet vi inte alla redan vem det är som vinner redan? eller är det jag som är lite före i tiden kanske. hm.

Skolan började i tisdags. idag ( fredag ) såg mn i stort sett alla ettor, emos allihopa. faktiskt. vet inte riktigt vad som hänt med den yngre genrationen, för vare/äre så jävla häftigt att vara så jävla black and brokend? bah.
Två lediga dagar i veckan, måndag och tisdag, alltså långhelg på fyra dagar ända fram tills slutet på september, och då kommer vi inte vara i skolan på fem veckor! FETT JU!
Aja.


Lovercall

Åtta vaknade jag. ÅTTA! Inte roligt. gick inte upp förrän halv nio dock.
Det gick asbra hos tandläkarn, inga hål och "snygga tänder" , det är bra.
Ehm, nu har jag duschat och sånt, ska ta på mig kläder och packa och ta bussen som går om typ 30 minuter, hm. Aja, ska till körskolan somsagt. Blablabla. Tråkigt. Är så sjukt trött att jag snart går av på mitten.
Hmm.

Saknar Eric. Och Joel. Och Emelie. Och resten av mitt folk. Hm.

Hejdå

skitsam, haha

imorgon kommer vara en bra dag med tråkiga inslag. ah, tandläkarn och teorin, men what tha kack.
klockan är just nu 00:32 och jag känner att jag borde gå och lägga mig. pappa väcker mig vid åtta imorgon. mhm.
kanske borde få tillbaka den normala dygnsrytmen igen också, den har varit ur balans nu i sommar, fast å andra sidan...... när jag tänker på det, har den nog någonsin aldrig varit så bra den kunnat. dygnat hit och dygnat dit, sovit tre timmar hit och två dit, mjaaa.

criminal minds på tv:n ey. pappa tyckte att jag skulle gå och lägga mig för ca 45 minuter sen, men eh... jag har somnar runt 4 i typ två veckor, eeeehehehehehe. lol. eh ah.

haha. tråkigt inlägg i know, men vafan. när jag blir känd kan detta bli gaaaanska intressant mhm.
hahahah pusshej

Åmål

Nu är jag precis hemkommen från the big big fun city Åmål. Eh.
i Torsdags var det middag hos kusin. Trevligt. På kvällen hängde jag med Sarahn, mysigt som alltid.
Fredag, då kom Monika tidigt som fan, Sarah tog körkort, Käkade glass med Monika, mötte upp Milla, käkade glass igen, blev blond, käkade pizza med Monika, dumpade Monika för toan, åkte bil med Sarah ( !!!! nu börjar vi bli gamla.. ) sen sov jag.
Lördag.. Vad fan gjorde jag igår? Var nog ba hemma och såg på tv. Vi säger det.
Idag, var på auktion i Fengerfors, mamma skulle se om det fanns något skåp. Icke, men jag fick två kronor av Kalle, schysst morbror! Eh, sen käkade jag, mamma och Eva mat, sen packade jag och sprang till ett tåg som tydligen var försenat med 10 minuter.

Mötte upp pappa här i Ua iaf, han skrattade för jag är blond. Sen blev han typ sådär suris som han brukar bli när han får dendär telefonräkningen. Men nu är han glad igen och jag kan andas ut för tillfället för det är ingen telefonräkning här änsålänge.

Imorgon ska jag vara hos tandläkaren klockan 10:00 , kämpigt. Halv fem är det teori på körskolan igen, sen ska jag till min älskade lilla emem. MHM! That's nice.

På tisdag börjar skolan och snart fyller jag år också. JÄVLAR VAD BRA!

you're a heartbreaker

fan vad jag hakar upp mig på saker. små saker som gör ont, enbart för att jag alltid hakar upp mig på det.
jag vet med mig själv att om jag lägger ner detdär så slipper jag, i helvete heller säger något omedvetet i mig, keep on.
det är så irriterande, så fruktansvärt irriterande. jag vet inte ens hur jag ska förklara utan att låta som världens mest patetiska människa.

om vi säger såhär istället :
små saker som vägskyltar gör ont att titta på. för jag vet att jag inte ska dit längre. små saker som namn gör ont, för dom betyder ingenting längre. eller också så gör dom, för någon annan än för mig.

jag kan inte bortse från fakta heller, för då hade jag ju bara varit dum i huvudet.
det är svårt detdär, dethär också, att försöka förklara utan att berätta för mycket.

lägger ner detdär nu.

flemtioflem och flörti, ling

klockan fem drar jag från mitt enkla hem ner mot stationen. tjugo i sex går tåget till åmål.  sen, sen är jag hemma, och då ska jag krama på mamma. saknar henne.

inatt drömde jag att jag var en hustomte, en liten nisse. skulle leta guldpengar och tävlade mot en annan nisse, men då kom en tredje med en yxa och jagade mig i det höga gräset. det var en upplevelse i sig. sen drömde jag om en kattunge också, men det var inge roligt. den försvann trodde folk, men den satt bredvid mig. och för tredje gången på kanske två månader drömde jag om lina också. mja, det händer mycket i huvudet på mig när jag sover.

nu ska jag lägga in alla toppar so jag rev ut i förrgår i ren förtvivlan. haha. sen ska jag diska, laga mat och duscha. klockan är halv tre. ah, det hinner jag!

är tillbaka på söndag kväll.
är det någon av mina fina vänner som vill mig något så call me. ling ling. hahahah. åååh, interna skämt ännu en gång.

herra.

just det! korres bilddagbok, den är rolig. iaf när hennes mamma kommenterar :D


HJÄLP HJÄLP HJÄLP

kukarsollonjagblirsåjävlasur.

denna jävla bloggen suger, eller nej förresten , eller jo, men inte just nu , eller jo. men först och främst är det jag som suger på att fixa till den.

JAG VILL INTE HA DEN SÅHÄR FUL OCH TRÅKIG!

HJÄLP MIG VAFAAAAN!?

HJÄLP
HJ'LP
H
LJPJ
HJLÄP
 
stavar man hjälp såhär förresten?
kuk och fitta och fan och hans moster

bright eyes - first day of my life.

jag blir kär i kärleken. så många minnen, flera år tillbaka fladdrar förbi inne i hjärnloben just nu. fina minnen, glada minnen. jag saknar sommarlovet mellan åttan och nian, jag saknar högstadiet och allt vad det innebar. jag saknar till och med det jag egentligen tycker är negativt, jag saknar bengtsfors i allmänhet. jag saknar mina och sarahs galna kvällar, jag saknar dendär festen som jag lyckades ha i pappas hus när han inte var hemma och det kom över 30 personer, kökslampan någon lyckades ta sönder, mackaronerna som låg överallt, ölen erica hällde ut runt i hela huset, min hemmagjorda tops tillverkad av toapapper och en hårnål, mina och carolines drinkar eller vad man ska kalla der, jägermeister och multivitaminjuice. jag saknar mitt och julias lövkrig första gången jag var full. jag saknar hur jag och sarah gömde oss på pappas altan som vätte ut mot vägen. jag saknar mina och pappas fisketurer som alltid gick dåligt. jag saknar mina och monikas cykelturer som förstörde cykeln, jag saknar pervot på den röda vespan, jag saknar coca colan henrik bjöd mig på dagen han kom hem från spanien, jag saknar niclas som alltid luktade moped, jag saknar hatten när han alltid skulle slåss, jag saknar åström och hans underbara skratt. jag saknar den gången jag och sarah var på fest i laxarby, jag grät över något oviktigt sarah gjorde, jag trillade på en åker, jag hoppade studsmatta med foppa och darko, jag saknar att foppa grät för att jag grät, jag saknar att jag blev sams med sarah. jag saknar att vi åkte 9 pers i bilen tillbaka till bengtsfors och någon höll mig i handen i smyg. det är mycket jag saknar och jag kan hålla på att berätta i evigheter. tack vare denna låten.

and it goes like

Jag har väl världens bästa bror antagligen, och sötaste.
Jag fyller år om två veckor och två dagar, och jävlar vad det ska bli roligt.
Brorsan frågade vad jag ville ha, ptja, satc-boxen skulle väl inte sitta helt fel tänkte jag. Det tyckte väl bror, så han frågade om jag inte ville ha kamerautrustning. Mjo sa ja, ett objektiv, men dom kostar en del. Ptja sa han , vad heter objektivet?
Så nu vet jag väl vad jag får av han i födelsedagspresent, och det sitter ju bättre än satc-boxen kan jag ju lungt meddela.
Men jag ska väl inte ta ut segern i förskott.

Joel har inte kommt än, får se om han kommer. Imorgon åker jag i alla fall till Åmål och kramar på både mamma och Sarah! Det blir hur great som helst.
Nu borde jag laga mig någon mat, men det känns otroligt tråkigt att laga middag till sig själv. Blä. Aja.



vilde från helvetet ...

Jag tänkte skriva något vettigt här för en gångs skull. Men jag tappade lusten när två norska tolvåriga brudar addar min msn och var så jobbiga att jag höll på att dö. Men jag lever, tacka gudarna för att man kan blocka personer på msn.
Så, något vettigt inlägg kommer nog senare, förmodligen inatt. Det är då min tankeverksamhet är igång och fungerar som bäst.

För övrigt vaknade jag tjugo i två idag. Men vad gör det när jag ändå inte har saker för mig.
Nu ska jag kissa.

Herra.

happy birthday to me

Det är konstigt hur låttexter kan träffa så rätt. Att dom kan passa så bra in på sig själv. Bright Eyes slår aldrig fel. Aldrig.

-

All eyes on the calendar.
Another year I claim of total indifference.
To here, the days pile up,
With decisions to be made, I'm sure all of them were wrong.
And to this song I send myself.
And with these drinks I plan to collapse,
And forget this wasted year, this wasted year.
Well devoted friends, they disappear.
And I'm sorry about the phone call and needing you.
Some decisions you don't make.
I guess it's just like breathing when not wanting to.
There are some things you can't fake.
(Yeah, there are some things you can't fake.)

Well I guess that it's typical,
To cling to memories you'll never get back again,
And to sort through old photographs,
Of a summer long ago or a friend that you used to know.
And there below,
His frozen face,
Where you wrote the name and that ancient date, that ancient date.
And you can't believe that he's really gone,
When all that's left is a fucking song and,
I'm sorry about the phone call and waking you.
I know that it is late,
But thank you for talking, because I needed to.
Yeah, some things just can't wait.
Yeah, some things just can't wait.
Yeah, some things just can't wait.
Yeah, some things just can't wait.

Nattplaner. Och interna skämt ..

Jag och Emelie har snackat om Kvinnlig intuttition.  Interna skämt alltså, hur bra som helst detdär!
Eh ja, funderar på om jag ska ta och lägga mig i soffan och se om det går någon film på tv. Vore ju något.
Hur som helst ska jag gå och borsta tänderna, MHM! Fan, ska till tandläkaren på måndag, och det suger ju.
Eller, inte suger ( interna skämt igen, sorry ) men ja.

nä.

nu går vi vidare. snyt dig för fan.

Bästa Joel

Jag ska inte alls till Åmål imorgon. För imorgon ska jag spela Need for Speed och Battlefield på Ps2 med Joel ! Hur bra är inte det på en skala? Fast å andra sidan kanske det inte blir så, man vet aldrig.
På onsdag åker jag till mamma och kramas. MHM!

HERRA

blur - coffee & tv

 

inte världens bästa låt kanske, men förmodligen världens sötaste video iaf.
mmmpuss !

pattepaj gör übermackor

Patrik säger:

hey you

Patrik säger:

har du tips på bra mackor som man kan göra?

Patrik säger:

typ

Patrik säger:

steka lite här o där

sitting here waiting for a passing feeling in the city i built up to blow to hell säger:

steka mackor?

Patrik säger:

=O

Patrik säger:

du fattar

Patrik säger:

goda mackor liksom

sitting here waiting for a passing feeling in the city i built up to blow to hell säger:

Typ, varma mackor?

Patrik säger:

mja, ungefär, sånna där übermackor!

sitting here waiting for a passing feeling in the city i built up to blow to hell säger:


Patrik säger:

nu gör jag toast (onödiginfo)

sitting here waiting for a passing feeling in the city i built up to blow to hell säger:

blirom übermackor då?

Patrik säger:

patriks uberdeluxe mackor

Patrik säger:

extended

Patrik säger:

edition

sitting here waiting for a passing feeling in the city i built up to blow to hell säger:

fan

sitting here waiting for a passing feeling in the city i built up to blow to hell säger:

nu blev jag hungrig


för er som vill veta har jag glömt bort att äta. smart tjej !
herra


i'm game

challeballe om hon har ingen snopp:
ja har aldrig heller bowlat, men de är säkert kul efter några öl :D come on, haka på! ^^



öl, okej. humiliation on the bowling...eeeeh...bana.. okej.
i'm on it.

Svålhålet, bästa kapitlet. Mmmmm. Tråkigt? Va, varå? Nejväl. Märks det?

"Stopp där kära läsare! Du är i sanning värd beundran, du har redan hunnit ett gott stycke i denna bok. Du har lyhört sugit i dig av denna vindlande prosa, skapat dig inre bilder, målat upp världar och vidunder, du har använt din rika fantasi och ditt skarpa intellekt för att uppnå en maximal läsupplevelse. Du är helt enkelt den perfekte läsaren. Du är varje författares dröm, med din sensibilitet, din stora inlevelseförmåga och din tolerans som gör dig mottaglig även för svåra eller rent av motbjudande resonemang. Du dömer inte, du fördömer inte, du följer med i texten som i en stömmande älv, du låter dig bjudas in till okända världar, du är ingen fegis, du är en djärv och medveten läsare, inget mänskligt är dig främmande, du är ingen pryd beröringsfobiker, du vet att livet är rått och köttigt, du väjer inte för förbudsskyltar, du blir inte byxis, men du uppskattar också det finstämda, de små hårfina räfflorna av vinden på en granitvägg, doften av nattviol på ångande slagfält, smaken av lagrad prästost en sommarmorgon, smaken av vatten, rent friskt vatten, du har allt detta inom dig, du är allomfattande, du är beundransvärd, det är en ynesst att få göra din bekantskap, det är en enastående förmån, jag bugar mig inför dig i djupaste respekt och beundran.
Men.
Du har tyvärr blivit lurad.
Så är det. Du är dragen vid näsan. Tyvärr, kära läsare du har gått på en riktig blåsning. Det är bara att beklaga, sorry sorry.
Sorry sorry sorry."

Blablabla...

"Och du gick på det! Nöff nöff, du är dummare än jag trodde. Jag är tveksam om du ska få läsa mer av min bok, idiotjävel! Just vad du är, ditt textarsle!"

Lalala

"Om du tror du är ensam i undiversum har du ju ingen att slåss med"

Hum hum hum

"Nu går vi vidare. Snyt dej för fan."


hon har ingen snopp

challeballe om hm:
vi kan väl hitta på nått på torsdag, ska käka födelsedagsmiddag på eftermiddagen sen tänkte vi dra å bowla eller nått. du å sarah kan ju haka på :)


challe med kuken fyller år på torsdag. jag har aldrig bowlat.
meneeeh, grattis!

Blablabla, du bryr dig inte. Inte jag heller

Nu har jag pratat med pappi. Han var inte sur, mihihihih.
Jag har även vart nere på stan och köpt, vad ska man kalla det? Godsaker kanske? Emem, you know, hihihihihi BUSEMIG. Lol.

Nu ska jag dricka fanta, sen ska jag ta på mig en tjocktröja och duntofflor, sen ska jag ringa Emelie, och vi ska vara sociala på ett och ett annat sätt. Om hon svarar är dock ett problem, hon brukar inte göra det. Hm.

Jag vill fira Halloween in the unitet states, det verkar skoj.

Aja, fanta var det.


...

Jag gick inte på teorin.


tråkdagen tog över mysdagen. ledsen.

nu har jag duschat. nu luktar jag aprikos. eh, ska som sagt till körskolan, känns bra att men redan nu känner för att skolka, om man kan kalla det för det. lol. PALLAR INTEEEEEEEE. fast, om jag inte går blir nog pappa putt. och det vill jag helst undvika.
nu är det väl dags att ta på mig, bussen till stan går om typ en halvtimma. bläbläblä.
nä, nu ska jag ta på mig.



GUUUUUUUUUUD VAD TRÅKIGT

hm

Jag somnade vid fyra inatt tror jag, det kändes som det i alla fall. Vaknade för inte så länge sen, sitter fortfarande i bara täcket. Tänkte ha mys/slapp-dagen nummer ett men så kom jag på att jag ska ha teorilektion sen halv fem. Då blev dagen inte lika rolig. Har pratat med pappa i telefon och han har tydligen skällt lite på körskolan dessutom, för att jag inte fått någon information om när teorilektionerna är, jag har inte fått koder så jag kan plugga på nätet, jag har inte fått någon info om någonting. Jag har i stort sett bara fått böcker, av dom fick jag inte ens alla från början. Härligt detdär. Men ska ordna med allt sen så måste in till stan tidigare. Bläää.
Ensam hemma är jag i alla fall tills på torsdag, men ska till Åmål imorgon hade jag tänkt. Saknar mamma. Ska träffa Sarah också, blir säker fest.

Nu ska jag kanske kanske kanske kämpa med bloggen, men jag funderar på om jag ska kidnappa någon som kan detdär på riktigt. Vet dock ingen.

Jaja, hejdå.

bajsblogg. du är ful

det får vara såhär vitt , fult och rosa tills imorgon eller någon annan dag.
dra åt helvete.
hejdå.

sårskorpor med ludd.

Efter att jag trillat ur tåget i måndags, tisdags (?) så skrapade jag upp knäna ganska badly.
Nu hållere på att läka och det kliar och är massa ludd från mjukisbyxorna i, bara det att jag inte får bort luddet för det sitter fast i mina otroligt sexiga ruvar.

och det är ju ganska äckligt faktiskt.


vad jag gjort.

Om någon frågar mig vad jag gjort idag så ska jag säga att jag har pratat i telefon med Emelie och adet var skönt för hon behövde det tror jag, att jag har ätit stuvade mackaroner och köttbullar, att jag har läst Ligg hos mig men den var tråkig så jag somnade, att jag ( såklart ) sov, att jag vaknade och läste världens bästa kapitel som man kan hitta, Stop! i Svålhålet, att jag har bråkat med lilla Villde och det var roligt, att jag har snackat med Monika på msn och det också var roligt, att jag har snackat med Lina även det på msn och att det var trevligt. Sen har jag ätit lättsaltade chips också för pappa såg inte vad det var för chips han köpte och jag ville ha chips.


--

Monika säger:

vad the faan , min msn logga ut sig själv
---

Monika säger:

jag har fått den där äckliga kaninlåten på hjärnan

sitting here waiting for a passing feeling in the city i built up to blow to hell säger:

och vi kan kramas varje daaaag ?

Monika säger:

japp

---

Monika säger:

om en vecka åker vi hem utan david

sitting here waiting for a passing feeling in the city i built up to blow to hell säger:

åååååh, vilken underbar mening

sitting here waiting for a passing feeling in the city i built up to blow to hell säger:

ahahahhahaha

Monika säger:

nej, för det känns jättehemskt !

sitting here waiting for a passing feeling in the city i built up to blow to hell säger:

Jag fattar ju vad du menar och så , men det lät ungefär som att nu ska lämna bort han till någon som vill ha han


idiotjävel

nu går vi vidare. snyt dig för fan.

jag kör på storslaget här i bloggen

 


Mmmmmm  mums.

get stupid

Ida skriver snusk till fel person. säger:
vem är det?
Ida skriver snusk till fel person. säger:
lägg upp bild på din blogg :)

bäst av allt var att jag la upp bild någon sekund innan.
ibland så :D

ALL THE GIRLS STANDING IN THE LINE FOR THE BATHROOM

Igår var jag och Sarah lite ledsna. Julia, Korre och alla andra som kollade in N.E.R.D igår på Way out West fick se något vi inte fick, bufuckinghu.
Men med våra framtidsplaner ska vi nog kunna se Pharell Williams ett par gånger! Haha.
Hur som haver, snygg är han och lär förbli om han inte tappar ansiktet och sådär.





PUSS

no hard feelings, emelie looks like a slut in hollywood




NO HARD FEELINGS HÄR INTE. Det är tur att Emelie älskar mig så mycket att om hon skulle älska mig mindre efter denna, skulle hon ändå älska mig till oändligheten.
Så Emelie, hoppas du får dig ett gott skratt, det har jag fått!

allt från födelsedagspresenter till fula headers och jobbiga bloggare

Det är så irriterande att ha en tv på rummet som man inte kan se på tv med. Eller, ah, jag kan bara se på dvd-filmer på den, och alla de få jag har har jag vid detta laget sett minst fem gånger. Jag borde känna mig ganska manad att läsa böcker som jag köpt nu, fan, denna sommaren har jag köpt mer än vad fan var det.. 20 böcker? Hur som helst köpte jag tolv stycken på tre dagar, why? Flera av dom kostade tio kronor styck, sen var det rea på Åhlens där massvis av böcker kostade 29:90 kr/st och det dessutom var "ta fyra betala för tre", sen hade pappa gett mig pengar också. Jag kan verkligen inte hålla i pengar, jag kan inte veta att jag har pengar. Just nu har jag högst 50 kronor i min pengagömma som fungerar som en såndär blocker för böcker i bokhyllan så dom inte ska trilla, sen har jag fyra spänn på kortet vilket betyder att jag kan plocka ut en hundring där. Så 150 spänn att leva på tills slutet av september, det är ju helt underbart.
Jag fuller iofs år den 29:e aug, får jag inte pengar på min 18:års-dag av minst en human beeing blir jag faktiskt lite ledsen.
Tolv öl är jag iaf bjuden på i Åmål, om Viktor, Aaen och Sarah vill komma ihåg det villsäga, skulle jag inte klara av att dricka dom tolv skulle jag få 22 stycken. Körkortet får jag av pappa, telefonen har jag fått av mamma ( hon sa att det var min födelsedagspresent men jag betvivlar att hon kommer nöja sig med att ge mig den, jag känner henne.) Daniel vill slå på storslaget också anar jag, han ska tydligen ha ångest över att inte veta vad jag vill ha.
Vad önskar jag mig? 18 år fyller jag ju bara en gång. Jag önskar mig ingenting speciellt, som vanligt. Och det jag önskar mig vill jag inte berätta för dom som frågar och vill köpa något för det kostar för mycket.

Snart börjar jag jobba, och då måste jag spara pengar. För nu är det mycket jag vill göra alltså.
Flytta hemmifrån, köpa objektiv eller möjligtvid en helt ny kamera, åka till Stockholm efter Jul, förnya garderoben.. Listan kan göras lång.

Nu vet jag inte ens varför jag skriver ner allt detta, det tycks inte vara någon som läser i alla fall, förutom de bloggare som går in och kommenterar att man kan vinna en header. På tal om dom är det jävligt irriterande, vinna en header, ja jo visst, hade dom vart snygga kanske man hade satsat på att kommentera tillbaka så man kanske hade vunnit den förbannade headern, men nu när dom ser ut som skit så förstår jag inte ens dom som lägger ner tid att kommentera andras bloggar för att dom kan vinna någon ful header som dom gjort. Nu talar jag väl knappt ens svenska, gramatiken är säkert helt bort åt helvete, men jag blir nästan upprörd. Jag ska sätta mig och göra en header, och jävlar vad snygg den ska bli. Dock kan det vänta i låt säga, några månader till ett par år, beroende på vad jag känner mig på för humör och hur länge jag lever, jag kanske dör imorgon liksom.

skitsam, hejdå!

mja.

christopher "bejan" bergström | säger:

häh, jag blev precis nominerad som månadens bästa PvP:are på min server <3

sitting here waiting for a passing feeling in the city i built up to blow to hell säger:

okej

sitting here waiting for a passing feeling in the city i built up to blow to hell säger:

eh

sitting here waiting for a passing feeling in the city i built up to blow to hell säger:

grattis?!

och såhär mycket bryr jag mig.


html

jag skulle uppskatta lite hjälp med en snygg layout.
något stilrent utan massa blommor och rosa tjaffs som jag sett alderles för mycket av.
någon som känner sig manad?

PLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS HILP MII




jag vill leka

tänk att ha en sån pappa som min granne. han leker med plastsvärd och skriker som om det vore liv och död. jävlar vad roligt det hade varit! fast, just det , jag är brud och 18 år, jag kan ju inte leka soldat med pappa. fan också.

Jag saknar mamma.


Just där i hörnet vill jag gosa ner mig nu. För där bor min mamma.
Obehagligt dethär med Ryssland och Georgien. Kamp om naturtillgångar, mhm, hjälper nog att kriga. Inte.

Jag vill krama på min mamma.

världens bästa dröm

och jag har drömt det mesta man kan drömma. men inatt, inget kan slå denna underbara dröm.
jag säger bara : brad pitt naken i min säng, med mig.

gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah.

fullt möjligt scenario!

Jag skrev
"Så många ord, så lite fantasi. Jag vill leva ett liv fullt med saker att göra. Jag vill känna mig nöjd, det gör jag för lite. Uppleva kärlek igen, inte för att jag nu känner sig ensam, utan för att det är en underbar känsla. Glädje. Jag är allt för trött på min nuvarande tillvaro, ingen hör av sig eller visar det minsta intresse. Emelie såklart, men jag har väl mer vänner? Jag börjar bli trött på att vara den som alltid hör av mig. Det är inte roligt att visa uppskattning utan att få tillbaka någon.."

Emelie kommenterade
":´( ...

jag tänkte skriva något kul, men situationen är kanske fel när jag tänker efter. jag tänkte få dig glad, men det var kanske fel sätt. jag vill iaf säga att jag älskar dig. & att du är speciell och värdefull för mig."

Hon tänkte nog skriva
"du har något att göra iaf, ditt mensbarn. du har mens, det finns det dom som inte har, känn dig nöjd över det. kärlek is foor dorks. ingen hör av sig för du har mens och är äcklig."

eller så försöker jag underhålla mig själv.

hejdå!

stage dive

nu ska jag kolla på good will hunting, ställa klockan på högst tolv för idag vaknade jag kvart i ett, somna och imorgon när jag vaknar så tänker jag inte bry mig längre, för nu ska jag ha roligt.

nu ska jag ha roligt..

/



Så många ord, så lite fantasi. Jag vill leva ett liv fullt med saker att göra. Jag vill känna mig nöjd, det gör jag för lite. Uppleva kärlek igen, inte för att jag nu känner sig ensam, utan för att det är en underbar känsla. Glädje. Jag är allt för trött på min nuvarande tillvaro, ingen hör av sig eller visar det minsta intresse. Emelie såklart, men jag har väl mer vänner? Jag börjar bli trött på att vara den som alltid hör av mig. Det är inte roligt att visa uppskattning utan att få tillbaka någon..

-

Jag vet hur lycklig jag kan vara. Nu ska jag bli det igen.

.

emelie kom hem , det är inge roligt här utan dig.

msn och sånt

Monika säger:

WAZZZ UP?

sitting here waiting for a passing feeling in the city i built up to blow to hell säger:

LOL


hon fortsätter, hon vet att jag tycker att det fruktansvärt roligt. fömodligen därför hon fortsätter.

det är jönssonligan på tv, jag har mens och känner mig full i blod - vilket jag är, men det känns ungefär som en vattenballong i buken, inte så mysigt med andra ord. jag är hungrig som en jävla gnu för jag har lyckats med en macka idag, EN MACKA? herregud, hade mamma vetat skulle hon säga : du FÅR inte slarva med maten, det är inte bra för ämnesomsättningen.

det är jättesynd om min syster, det tycker iaf pappa. jag tycker väl också det, eller ah.

Monika säger:

heter det ologgad?

Monika säger:

det känns lite fel liksom

sitting here waiting for a passing feeling in the city i built up to blow to hell säger:

offline...

Monika säger:

aha


jag är hungrig

Heh, vad har jag gjort i sommar egentligen?
För lite för att utmärka mitt sista sommarlov.

Snart börjar skolan igen, det ska bli roligt.

Hm

Ja drömde ganska lustigt inatt, lite jobbigt men vafan!
Vaknade kvart i ett av att grannen skrek utav bara helvete. "Nu leker han igen" tänkte jag och drog på mig mjukiskläder. Ringde Emelie och pratade med henne i 49 minuter och 24 sekunder. Hon skrattade så mycket åt mig att hon fick ont i huvudet. På grund av teorilektionen igår, men den ska vi inte gå in på nu, inte sen heller.
Nu har jag mest sjukt ont i ryggen. Pappa kommer hem om typ en halvtimme och jag har sjukt tråkigt och lär ha der hela helgen. Värdelöst.

top secret var det ja

eh säger:

han kan min kod

eh säger:
:(

Monika säger:

Jaha ! xD

eh säger:

DEN SOM ÄR SÅ JÄVLA TOP SECRET

Monika säger:

hur kan han veta det

eh säger:

äh det finns en lapp om man skulle glömma vad man har för kod


wazz up?

Monika säger:

Ida ;d

eh säger:

monika

Monika säger:

WAZZZZZ UP?

eh säger:

HAHAHAHHAHHAHAH WAZZZ UP LOLOLOLOL

Monika säger:

WAZZZZZ UP???

eh säger:

jag vill ha choklad och coca cola

och jag saknar dig

Monika säger:

naw, jag saknar dig med. coclan och chokalnden kan jag inte göra något åt

Monika säger:

inte hur jag stavar heller


eh

        
    
        
 

Nattprat.

"Men snälla Ida, hur många bilder är det egentligen?"
"Ah"


Snart kommere bilder

but you



we'll keep on trying. and you know nothing.
how does that feel? heh.

för övrigt, snygg bild.
klockan är mycket, natten är ung, precis som mig och em.

hejdå.

HALLÅÅÅÅÅÅ, JÄVLAR I HAVET OCH FAN OCH HANS MOSTER OCH ALLA ANDRA TÄNKBARA SVORDOMMAR

"det ser ut som jag är på semester på 80-talet"
"ja det gör det fan"

"vi tar ett par varsina solglasögon och låtsas som att det är sommar och sol fast det är regn och rusk.


....... vill du ge mig snusk?"



nu ni jävlar blir det emelie och ida bilder för hela slanten och jag vet att ni som sett de tidigare versionerna har saknat nya uppdateringar! MEN NU ÄR DE HÄR FÖR ATT STANNA!
men räkna inte med att få se bilderna på ett par - 20 timmar, för vi kan hålla på i evigheter och jag är ganska lat på ladda-upp-bilder- fronten!

nu ska vi stöna och posa. låter som en porrfotografering. interna skämt all the day long alltzZzzz.

PUSSHEJ! SITT INTE UPPE FÖR LÄNGE OCH VÄNTA ÄLSKLING


vill du skratta med oss

jag vill skratta så jag gråter. jag vill ha känslan i bröstet som känns som att man inte får luft, för att man skrattar så mycket. jag vill skratta så grannarna funderar på vad jag håller på med, skratta så mycket att dom börjar sakna tystnaden som råder här i lägenhetshusen. jag vill skratta så jag känner att jag fan inte orkar skratta mer, så mycket att jag blir trött i magen. så mycket att vad som helst kan hända och mitt skratt är det enda som kommer fram. jag vill inte att det ska dö ut. att det ska sluta med att jag inte orkar göra annat än att bara le, jag vill skratta, tills tiden tar slut. vill visa hur bra jag mår, även om jag inte mår så bra som jag kanske borde och förtjänar. men jag som alla andra vill visa mig stark, som en pelare andra människor kan stätta sig mot, som modiga människor kan stötta sig mot när de vågar visa hur de mår.

nu ska jag skratta. med min emelie.

"här har du ditt juice"

som ni kanske förstått är jag hemma i uddevalla nu.
min tripp till bengtsfors var trevlig. sov hos monika och spelade skitgubbe och cyklade.
sen åkte jag till min mamma. hon köpte en telefon till mig, gullehon.
känslomässigt har det varit en tripp både upp och ner, mest ner. men jag citerar sadiesarna "livet är hårt, sen dör man."
nu är jag i uddevalla och emelie är här. har nyss käkat mat och ska nog dricka lite vin och fota sen.
på torsdag har jag min första teorilektion på körskolan och jag måste erkänna att jag är nervös, över i stort sett ingenting jag vet. men ändå.
förut på tåget satt jag och hade hemska dagdrömmar om hur tåget skulle spåra ur och jag skulle bli delad på mitten, och jag skulle hinna ringa till emelie och säga att jag älskar henne, och att hon ska ringa min mamma.
mysigt ju! not.

AJA. herra!

sea green see blue

som jag skrev till emelie förut.
Jag undrar vad jag gjort i mitt förra liv för att förtjäna denna misär. Jag trillade alltså av tåget. Snacka om dålig karma. Och igår när jag skulle köpa godis till mig och mamma, ja då blåser paraplyet sönder och jag blir så blöt att det rann av mig.

nu är jag hemma iaf.
ny telefon nu också så om jag skulle kunna få era nummer vore det great! :)
vill ni inte skriva här kan ni som har mitt nummer skicka sms och skriva vem det är.
ehehehehhe.

snart kommer emelie och jag ska bjuda på choklad med hallon och tranbär i. det är farligt gott.

RSS 2.0