gode gode gud du din allsmäktige jävel, snälla kan jag få ?


"det är bara att köra på""alltså, är det ditt motto?""kör på"

Jag har haft världens roligaste helg typ.
Hängt hemma hos ida sen i lördags.
Vi drog till trollhättan på lördag kväll och där hände det grejer. o'learys ( stavning? ) och tjosan. Mr.Kör på även kallad Mr. Nu kör vi, samt många andra mer eller mindre fulla människor. Det blev en billig fylla för vår del också, om man säger så. När vi kom tillbaka till Vänersborg tre på lördag natt stötte vi på Emran (?), han dansade balett och pop-locking för oss och det var ju rätt bra, typ väldigt jävla bra. Snackade lite skit också, han iaf. Sen gick vi hem, jag och Ida. Påväg hem hittade jag sjukt mycket spindlar och det tyckte väl jag var coolt. Söndag - hm. film och sen gick vi in till stan och lämnade film och gick runt och kikade och pratade fylleminnen ida haft under några träd. lol. sen hem och se på tv, sen såg vi alladin och ida somnade.
idag då, hm. ronny och ragge, muffinbak, jag muckade med oscar, sen skulle jag hem och då skrev ida sms från min telefon, vilket gjorde att jag flinade för mig själv hela vägen hem.

nu ser jag på tv och fryser om fötterna.
jag saknar emelie och har även en ny blogg som jag inte vet varför jag har.
men hejdå!
drive safe, drive on.
( ida, om du mot alla odds skulle läsa, så ha ha ha.... kör på........ eeeeeeeeeeh. )

HEJHEJ! JOBBIGT!

vanished säger:

vad gör du ?

you're locked away in chains and emotions doesn't help you säger:

fruktar för mitt liv

you're locked away in chains and emotions doesn't help you säger:

och du?


jag må vara paranoid och allt vad ordboken har att erbjuda mig. dethär om att schweiz , i stort sett, ska leka med människors liv, kanske inkluderat mitt, är jag inte riktigt med på. inte alls faktiskt. vadå liksom. vadå konstruera en big bang, vadå? vad fan ska det vara bra för när det redan hänt en gång innan och det gick ju ganska bra då, inte sant? då är det väl inget jätte hit att testa och se om man kan göra en ny, när man inte vet om det funkar eller vad som händer OM det funkar.
brukar inte vara rädd för sånthär egentligen, undra om det kan vara på grund av min mens? på tal om den hade jag mensvärk för sisådär första gången idag. kunde inte ens gå ut och fika med mitt hjärtefnöd monkan. baiiiiizzzzen. aja. gick ju över.
så, vad har jag gjort sen i fredags?
listan i allas hjärtan :
fre: skola, tåg, hem, sarah kanske? minns ej
lör: kalas och flört på hc, jag flörtade inte, men alla andra gjorde. typ. en gillade tydligen mina bröst. han gick fetbort! en var 60+ och sa att jag var finast och vackrast på hela hc ( då blev jag rädd, som fan) och en bjöd på dricka! gick även i tiocentimeters-klackar vilket aldrig hänt innan.
sön: fick känna muskler i benen jag inte visste hade. fikade kanske? med sarah. fetförkylningen of doom hade jag också kammat hem under nattens bravader
mån: hmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. förmodligen fika? monika kom till mig på morgonen också tror jag?
tis: fikade med sarah? förmodligen. hm, mer då? luktade på så mycket parfym att jag inte kände hur dom doftade till slut. sen chill med sarah hos jacob. pratade med pappa och fick inte åka till skolan dagen efter för jag var tydligen jättesjuk.
ons: skulle fika med sarah, blev inte så pga av att jacob fyllde 20, dumt.
tor: vaknade och hade mens, mysigt. inte. mensvärk mensvärk mensvärk, sov i soffan och mådde illa som fan. åt lavendelkakor och mådde illa. dansade sådär som alla gör när man är ensam hemma, fikade med sarah, käkade pizza med mamma, mådde illa, åkte tåg, väntade i en timma i öxnered och sen hem hit.

nu kom jag på att jag ligger en hel jävla dag före...... hahahahahhahahahha. det är ju fan inte torsdag förrän imorgon ju! va i helvete? palla. men ni fattar ju ändå vad jag gjort i åmål? om inte : fikat. fikat fikat och fikat. sen har jag fikat lite till.
ofta jag tror jag gjort så mycket att jag lägger till en dag. hahaha , lol. men tror tisdagen ska vara på måndagen isf. aja, ingen som läser ändå, så jag behöver ju inte förklara mig! UNDERBART JU! lol.

imorgon är det ju iaf skola. känns bra.
känns inte lika bra att jag måste till svenssons och gå på teori och boka lektioner. pallapallapallapallapalla.

nu borde jag gå och läsa på historia, förmodar att jag ska ha förhör imorgon eftersom att jag inte var där och gjorde det idag. hm. aja.


hejdå bajsblogg

nu åker jag snart
woho
måste gå på toa
hejdå



fan
aha, orkar inte vända
men vid bordet där imorgon, där är det kalas

nattsnack.... don't ask

Okej. Jag är trött. Och nervös så in i helvete.
Varför kan man undra då.
Jo, igår ville inte mitt objektiv riktigt fungera som det ville. Hur som helst, finns ju garanti och sånt, men nu...... När jag skulle ut på en fotorunda i skolan med Ida, då dog kameran. HALLELULJA JESUS CHRIST! Fan alltså.. Den hakade upp sig och sen ba..... Döööööööööööööööööööööööööd. Hur ska jag klara av det då? när en rengörning kostar 1800:- ....... Fuckass.
Jaha tänkte jag när jag kom hem , vi får hoppas på att det var batteriet. Lol.
Jag har inte testat än, fan. Blir ledsen i ögat.


Annars, slapp dag.
Historia - Loka, Kaffe Mocca, improvisation om det antikas roms demokrati.
Svenska - flickr.com ..... Och Emelie och Ida "bajkottade" mig.
Lunch - Soyakorv med potatis och senapssås, skitäckligt.
Foto - MISSÖDEN och mys på mcd med alla tjejer minus sara och javiera.
Projektarbetstid ( vet fan inte vad den heter ) - flickr.com igen och gjorde en blogg lärarna ska läsa, skrev ut en bild och var sur för min kamera.
Åkte buss med Emelie, kom hem och somnade. Sen dess har jag varit parkerad i soffan och sett på diverse tv-program. Just nu sista American Idol, vet ju dock vem som vinner men ändå.
Vill sova men måste se slutet ändå... Fan det slutar halv ett...

Imorgon vill jag att Em ska komma till skolan.
Imorgon ska jag till Åmål igen. Hihihihihih.
På lördag får jag presenter! HIHIHIHIHI! Usch, äckliga unge. Jag borde skänka mina 19,50:- till någon fond eller något. Meneeeee. Nä.

projektarbete

Nu har jag kommit på vad mitt projektarbete blir.
Fett nice, blir kanske svårt, men nice. Det kommer bli skitbra, det har jag bestämt.

nu ska jag skriva ut bilder!
kösshäj

hungrig tjej i skolan. eeeeehehheh hehe

Är i skolan, meningen är väl att vi ska läsa eller något annat viktigt, men jag har inte med min bok så nu har jag noll att göra. Är så jävla hungrig att jag går av på mitten vilken sekund som helst. Hade nyss historia, men Flarsa! Haha, det var givande. fick Kaffe av Åsa, snäll tjej.
Nu är jag mest jävligt trött på folk, i allmänhet. Eller nej förresten , det är bara två jag är trött på, men ändå. Ni kan dra åt fanders, puss.

spy spu spusåisys åspy mhm. SPY

alltså..... detta är inte ens roligt.
jag blir aldrig sjuk. verkligen aldrig.
sist gång jag var sjuk var väl för två år sen tror jag, då var jag förkyld.
men jag är oräker som fan, minns inte när jag var sjuk iaf.
och nu ba .... öööööööööööööööööööh. jag orkar typ ingenting, jag ligger i soffan, pallar fan inte ens att sitta upp .
nu fick jag en hamburgare av pappa.


SÅHÄR NÄRA ATT JAG SPYDDE.... tror jag...

okej.. nu har jag ätit klart. den kommer säkert upp inatt, känns det som... kukens fula ollon alltså. jag kan inte bli sjuk. inte nu. jag vill inte.
jag vill ha skolans vegitariska lunch.

på riktigt, vad fan kan det vara med mig? känner mig sådär ... nivet.... tom? och full? eller ah, eller nä. fan vi lägger ner dethär, bara jag inte dör av detta så är jag nöjd. men vem vet, jag kanske träffas av blixten, för jäääääääääääävlar vad det blixtrar ute! dock inget buller, men ändå? jag får väl passa på att forstätta vara paranoid när jag väl har börjat. och bara för att jag sa att det inte hördes något buller kom det en jävla smäll.

nu ska jag lägga mig ner så jag inte spyr.
tjarå

sjuk

Måndag - åkte till Bengtsfors och kramade på Monika. Fick tre böcker, alla av allas vår uffe. Sov på en encentimetersmadrass och höll på att dö.
Tisdag - vaknade in real pain. Åkte med Monk till skolan, drog snabbt därifrån och somnade hemma på mammas underbara soffa. Sen skickade Sarah sms och frågade om vi skulle fika. Så vi fikade på XO, matade getingar med skinka. Sen gick vi runt och mös. Jag kom hem och fick presenten av Daniel, har nog inte varit gladare på länge! Underbaraste objektivet, mmmmmmm. Ah, sen var det tåg för min del. Och en timma ensam i Öxnered. Satt där och fotade lite. Pappa hämtade mig i Uddevalla och körde mig till Em.
Em är sjuk och jag börjar också bli, men vi hade roligt ändå.
Onsdag - den fruktade Gustavsbergsdagen. Jag gjorde inte en enda aktivitet. Vi skulle göra minst 8. Puss. Ida blev vit som fan och mådde illa, jag var trött precis som alla andra och ah.
Nu är jag så sjukt trött och orkar typ ingenting, känner hur jag blir sjuk mer och mer. Men vafan.

Försökt komma på vad jag ska göra för projektarbete, har en aning om vad jag vill göra, men får se vad Per tycker om min roliga men ack så simpla idé.
Imorn har jag Historia, typ svenska eller religion, foto och projektarbetstid.

Nu ska jag se klart idol och ba mysa. Vill sova.


Hm

Nu till ett annat problem i den stora tråkighetskrisen, vad ska jag ha på mig? Är det varmt ute?
Fasen också

Reidar

Jag vaknade tre! Eller nej, men jag trodde jag gjorde. Vaknade vid halv tolv typ. Förskräckligt tidigt för att vara jag på min lediga dag. Ringde till Emelie för hon hade skickat ett sms om att hon drömde om min fitta och en sunkig lägenhet med oss två och två helt okända killar. Kan ju vara mysigt. Så, jag pratade med henne och det är fan alltid lika bra! Mhm.
Efter det bar det bara utför och nu har jag så tråkigt att jag tänker ta en buss till det fjärran Bengtsfors ( BENGTSFORS, JAG, HA? ) för att hälsa på Monika i hopp om att hon kan göra min dag bättre. Så imorgon drar jag nog med henne till skolan lite, och hälsar på Sarah den allsmäktige med partymusiken. Sen går jag väl hem till min mor och åker sedan hem på kvällen någon gång.
Ah.
That's my plan!
Nu ska jag föna håret, hahahahhahahaha, med min rosa hårfön, hahahahahhaha blondinbella varning på den, sen ska jag packa och sen fan drar jag åt helvete. Bokstavligt talat! Men det passar bättre än att sitta hemma och bara sitta.

RSS 2.0