ovärt

medans alla ( typ ) är ute i skräcknatten, ligger jag ensam hemma i ett täcke och ser på världens, förmodligen, sämsta skräckfilm. "i have pepperspray, i swear i'll use it" en vampyr i brooklyn. damn. "you can't run from your hunger rita, there is no place you can hiiiiiiiiiiiiiiiiide" herregud. och på tal om dålig tv, idol ? "sorry rita, you have to aet, ore you're going to die" "i want to die" ooooooooooh scary. 

förmodar att det kommer mer skräckfilmer på tv ikväll/inatt, kul att se dom ensam. kuken.

aaaaaja. hejdå

jag vill bara förklara

jag vaknade tolv. för jag hade tydligen ställt klockan inatt. smart tjej. hur som helst, jag gick upp. sen dess har jag suttit framför datorn/tv:n. jag skulle egentligen åkt till åmål idag men hittade ingen ork att gå till bussen.
förut tänkte jag att jag skulle laga mat. det gör jag inte längre. jobbigt. gjorde ostmackor och en kopp vaniljte istället.
när jag öppnade kylskåpsdörren var det som en uppenbarelse framför mig.

GURKBURKEN
(tänk er ett såndär uppenbarelseljud från alla himlens änglar som ligger på små rosa moln, okej? )


åh, helt oöppen, med massa perfekta skivor saltgurka. anar ni vilka cravings jag fick?
plockade fram den fina burken med det fina innehållet. sen fick jag mig en jävla funderare. - vart har mina muskler tagit vägen? varför skruvar de åt locken så jäääävla hårt?
jag blev mer och mer arg. till slut slängde jag in burken i kylskåpet igen och satte min framför tv:n och var sur. sen tog mina cravings övertaget om mig och jag for till kylen arg som ett bi och bestämde mig att Nu ska den jäveln upp alltså!
jag stod i fem minuter, minst. jag blev skitsur. verkligen skitsur, ville fan grina.
PLOCK sa det, och jag hade locket i handen. snart var gaffeln framme och nu är den oöppnade fina gurkburken inte oöppnad och full med gurkskivor längre.


jag vill somsagt bara förklara, min stora kärlek till saltgurka.

tillägg

det var inte så gott med chips som jag ville att det skulle vara
jag vill ha sällskap inatt av tje Mman. japp. så är det.
eeeeeeh. jag vill ha vatten , och en msn där inte henke existerar.

nu ska jag sova. MHM.
hejdå

jisses

okej. när man träffar joel brukar mnan met skartta åt honom. nu skrattar jga mest åt mig.
poch jag sprang hem., för jag höll på att kissa på mig. och nu har jag ätiten chokladkaka helt sjävl i hopp om förbättring.
men icke, nu har jag en chipspåse att bestiga. och sarah. HAHAHAHAH, lät som jag ska ha sex md henne, och nejtack alltså. jag ska bvara ringfa. MHM.

ursäktsa detta inläg.g. jag är lirte wasted! men bara lite!!!! och kjahg luktar.... sarah vet vad. hahhahahahah.

till sarah



hoping for rain.

my crew is here.
emelie, emelie, ida och martina! vi dricker vin och öl.
pratar om massa saker.

och detta är väl första gången jag längtar efter regn imorgon. känns ju kul.

bara för att


schyssta pupper

partypeople käkar korv. någon annan svalde hela korvar också, gott...

mys med sarah

jag sitter vid sarahs lilla "piss, eller var det kissie"-dator. tagenterna är fan minimala! för små för mina fingrar så detta går i slomotion ....
imorgon ska jag nog träffa monika. fem i åtta åker jag mot öxnered där jag ska spendera en hel spännande timme med.... ingenting. öxnered - skit ner dig. är i uddevalla först klockan 22:00 och hemma i lägenheten klockan elva. på onsdag ska jag träffa martina och ida och åka till torp! sen kommer alla andra brudar till mig och fan vad det blir bra.
på torsdag lire ett möte med en man. eller pojk. whatever. spännande !!
på onsdag får jag träffa min lilla emelie också, underbart!!


jag och sarah lyssnar på vår låt, Mr.Brighteyes!!!!!!!!!!!!! ooooooooooooooooooooh.
kolla in domhär fina bilderna! enjoy!


ehm. jag gör någon mysko min. fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiint.

snygga. inte alls påverkade...

ssomsagt... julia vann även fultävlingen vi hade. mitt bidrag lägger jag dock inte upp...

hihihihihihi

i had some qualitytime with my leg... på en luddig matta. om john läser detta
kommer han väl tycka att detta lät kinky detta också, som tydligen allt annat jag
säger/skriver gör.

full? vadå, vad är det?...

vi hittade hål. ehehehhehehehehehehe.

ingen kommentar.

hål. vilket ett jag gjorde bara för att vara en i gänget.

-

julia skulle dansa för mig, och sarah ville mest vara ivägen! :D

somsagt

julia och hennes dans. kolla fina blicken!

fina bilder. mmmmmmmmmhm

ääääwäwäwäwäwäwääääwwwäääääää.

jaha okej. jag har blivit nervös.
och inatt drömde jag helt koko. jag skulle träffa någon, som hette christoffer, han var med på tv och såg ut som lill johan i idol, pappa fick se vem det var och skrattade jättemycket. sen vaknade jag och kom på att det inte alls var han jag ska träffa.

igår/inatt fick jag över 25 sms av sarah. "kom kom klor!" stod det i alla, förutom två som det stod "hej" och "kom kom babe" typ. sen fick jag sms av monika imorse "du vet väl att man ställer om klockan" ja, det vore ju inte helt fel om du också visste så du fattar att man inte skickar sms till mig vio nio på morgonen. sen fick jag två till sms av sarah "jag har bara 22 gratis sms kvar att skicka" och "när är du framme i åmål". jag tror hon saknar mig lite. hihihihihihihih.

nu ska jag snart gå och duscha, ska till farmor klockan tre. och kvart i sju går mitt tåg till the åmålonx.
ehm ja.

hejdårå

med mig blir allt så mycket bättre

åååååååh tröööööööööööött
jag har ticks. godnaaaaaaaaat



kom kom klor!

fullständigt ointressant.

inatt somnade jag runt två. även om jag la mig vid halv ett. sarah skrev massa sms och jag minns inte så mycket mer faktiskt. minns inte vad hon skrev, mer än "kom kom klor!". men jag somnade glad och drömde en mardröm om hundar som jobbade på mitt tak och ville döda mig för att jag var just glad. sen vaknade jag. klockan tolv vaknade jag, då fotade jag höstvädret utanför mitt fönster och älskade min kamera endel. sen gick jag upp, fick frukost och åkte ner till stan för att där möta upp emelie och tommy. vi gick och drack kaffe latte/kaffe och hade det gott. sen ger jag och tommy emelie skulden för den långa långa bussfärden till torp. var inte där länge. kom hem och fick fisk. torsk ( om sarah läser så fick jag ingen mört...) ehm. det var gott. jag är mätt som fan och kall. jag fryser. någon annan gör inte det och jag vet vem.

igår fick jag även prata i telefon :
"du får prata med john" -sarah
"vill inte prata med john" - jag
"hej,"- john
"varför pratar jag med dig, vill inte ens det"- jag
"nä jag vet inte heller, sarah vill inte prata med dig. nu kommer jonas."- john
"jag vill inte prata med jonas"-jag
"hej"- jonas
"hej..."-jag
"blablablabla ointressant"-jonas
"nu får du prata med kristian/kristoffer"-jonas
"jag vill inte"-jag
"hej, du vet inte vem jag är och jag vet inte vem du är men har du det bra i uddevalla?"-k
"ja, det är kallt och tråkigt bara. vill du hälsa sarah att när hon känner för att prata med mig igen så kan hon ju ringa upp"-jag
"ja! "

sen ringde sarah efter någon minut.

hejdå

75% mer plockas upp tack vare upprepning. har jag hört.

Update:
Ida har blivit kär i kärleken pga en viss uppmärksamhet från någon.
Emelie är kär i Tommy och svävar numera på rosa moln.

Vi är så lika ändå jag och Emelie, igår gick vi in i samma bord på samma gång. Eller, jag först sen Emelie. Vi gillar såntdär, att vi gör samma saker. Idag saknade Emelie mig så vi träffades efter att jag slutat min sista dag på praktiken. Vi gick och fikade på rådhuscafét. Båda köpte latte och en brownie. Båda sa : Den var mastig denhär och pekade på brownien, samtidigt. Vi gillar såntdär, att vi gör samma saker. När jag hade lunch förut, och fortfarande var på torp, väntade på bussen ner till stan och pratade med Emelie i telefonen, hade båda så mycket att säga att båda blev helt tysta, samtidigt. Vi gillar såntdär, att vi gör samma saker. Häromdagen ringde vi till varandra samtidigt också. För vi gillar såntdär, ni vet när vi gör samma saker samtidigt.


"tänk när dom är inne i hjärnan och karvar så, det lär ju vara andra saker som åker med ock" - pappa

Det var med tunga steg jag idag lämnade min praktikplats med vetskap om att jag aldrig kommer praktisera hos dom underbara människorna igen. Jag fick ett halsband, inget jättesnyggt halsband, men ett halsband. Vi åt tårta idag också. Och jag sålde kanske mer saker idag än jag gjort på tre veckor. Och det var ju roligt.  Synd att jag bara fick ett halsband, men.. Det är ju ändå ett halsband. Jag har sett den finaste klockan jag någonsin vilat ögonen på, synd att jag fick ett halsband. Lotta sa att hon skulle lägga sig på golvet bland alla väckarklockor och tårta och sedan gråta, efter hon sa det fick jag mitt halsband, synd.

Undrar om jag uppfattas som otacksam. Det är jag inte. Jag är bara värd lite mer. Mer än ett halsband och onödiga fjärilar som inte betyder någonting för någon, inte ens mig.. Fast å andra sidan så... Äh, skitsam.

sarah, om du läser , fixa domma!!!
bon voyage - wake up make up
copeland - the grey man



let's get a car like this and live our lives like no one else.
packa den full med kuddar och täcken, lite alkoholk, lite mat och mycket musik. sen bara åker man, dit man känner för. och lever lite extra för alla andra som inte gör.

trött tjej.

i fredags åkte jag till åmål. jag fick inte plats på tåget, hahahaha ååååh dålig formulering men whatever, fick sitta där man går på. hela vägen. försökte plugga och det gick ju sådär alltså. kom fram och ringde och väckte sarah. så satt hemma hos jacob med sarah, mys. sen gick jag hem och vad jag gjorde då minns jag inte.
lördag : upp, äta med mamma och anita, tråffa sarah. sen festade vi! dansade mig till skavsår. men kul kväll.
söndag: skulle till uddevalla men mitt tåg som jag var säker på att det skulle gå gick inte så fick gå hem igen och sova i åmål ännu en natt.
måndag: ringde lotta och sa att jag inte kom för jag var fast i åmål. "hej jag tar mig inte från åmål så kan inte komma idag." "sitter du fast i skogen?" "eh.. ja. precis." sen blev klockan fem i fem och då åkte jag till uddevalla och gick hem till emelie. vi mös. eller jag mös och hon pratade med tommy. sen såg vi på ps i love you ännu en gång, vi kramades och emelie grät. jag fick roliga sms under dagen också.
tisdag: vaknade hos emelie. sen var det att springa till praktiken. nästan inga kunder alls. på lunchen kom emelie till stan och berättade att andreas fått körkort. "grattis bönan till körkortet / emelies ida" "tack älskling" "kör försiktigt, vill inte bli änka nu." "jag ska försöka". sen var det att skynde till emelie och äta nudlar för att skynda ner igen. alen fyller år idag, hur mycket vet jag inte men skitsam. sen slutade jag, åkte samma buss som em till henne, petade henne i ögat, hämtade mina saker och sen åkte vi igen. skulle hoppa av bussen men tanten stängde dörrarna. så jag fick skrika, slog mig på höften. otymplig tjej. nu sitter jag och sitter. trött som fan. undra vart pappa är.

jag drömde en natt att jag fick sms från kissie. ? ............... vadfan liksom?

sarah tog fina bilder i lördags. på oss. hon får typ skicka dom sen, efter det blir det lite pinsamma partybilder här.

hejdå

en fråga, ett svar

hur trött är man om man somnar med datorn i knät?
- lika trött som mig.

började min dag ute på torp. minns inte så mycket av den, gjorde i stort sett ingenting. eller, jag bytte batteri på två klockor, helt själv. pepp. sen fick jag dra mig ner till stan vid runt ett-tiden. där hände det ingenting alls. verkligen ingenting.
jag möttes upp med emelie, hon skulle handla så jag gick med. sen åt vi muffins och mös.
kom hem och städade upp det sista. satte mig ner och somnade.

fett trött nu.
orkar inte mer.
saknar emelie.
vill ha imorgon kväll, än mer lördag.
jag saknar min mamma :(

Detta är till sarah, för du gör mina dagar



sarahs fina bild som ska föreställa mig och mitt missöde en vacker lördag i oktober


    



våra män!

shulululu, det är så vi svarar i telefon på stjärnurmakarna!

ja idag har varit en ganska rolig dag. jag vaknade när emelie skulle gå. somnade om och vaknade igen halv tio. gick upp och skulle duscha, men orkade inte. jag fick liksom duga ändå. sen smink och kläder och dra. på bussen var det världens äckligaste snuskgubbe som kollade in mig och log sådär äckligt så man bara vill spy. jag drog en bitchblick och suckade högt och äcklat när jag kollade på han. med mening! jävla äckel. gick av bussen och köpte tuggummi. sen vart det till att jobba!

det var inte min och lottas turdag idag alltså, det är ju ett som är säkert. det började med att vi skulle kirra en planchtavlaskitgrej, men skåpet var för litet - konstigt eftersom att den fick plats i skåpet innan. hur som helst gick glasdörren sönder, vi blev skitglada! not. men vi skrattade lite iaf. jag råkade även bryta sönder två klockställ, skitbra! lotta tappade en klocka i golvet som kostade minst 6 000 :-, MINST! vi trodde att den klarade sig bra men så såg jag att indexen hade hoppat och satt sig lite överallt. märks det att jag är i en klockaffär eller ? index? BA WHAAAAT!? aja. sen tappade vi en del annat på golvet så saker gick sönder, tagentbordet la av och lite smått och gott. sen hade jag lunch, pratade med emem och åt på mcd. ensam. kändes lite pinsamt, men vadfan. sen kom emma och sådär. och sen min tur att åka hem. till min lilla emem!!!

nu sitter vi och ser på sjukhuset. hatar sånt, får bara ont i hela kroppen. vi ska nog leka blindbock nu. jag har hittat världens bästa gömmställe alltså, det är så sjukt bra! em lär aldrig hitta mig! men först. toa. för jag behöver verkligen ... använda den! hah.

ps. joel var på dendär rock cruisningen, han berättade om sina vänner som blev avlängda i åland och fick sitta i fyllecell där, om hur någon gjorde svanhopp i någon trappa och blev nedslagen av vakter med batong, hur han gick runt på färjan och letade efter mig men kom på att jag inte var där och blev ledsen. underbara pojke!
ps 2. jag vill ha cola. so badly. tänker bara på dendär halva colan jag slängde på mcd förut. WHY OH WHY?!

hand, hamn ? whatever liksom

you're locked away in chains and emotions doesn't help you säger:

det kan låta så hårt att säga : jag ska på hc..

sen ba , aha.... handcompaniet i åmål, yay

John - säger:

haha what

John - säger:

handcompaniet alltså?

John - säger:

HÖHÖ

you're locked away in chains and emotions doesn't help you säger:

heter det inte så ?

John - säger:

hamncompaniet?

John - säger:

handcompagniet lät lite dirty



john har förövrigt dirty thoughts for sure!


cat cat cat cat...

John - säger:

haha mitt internet DOG!

John - säger:

störande

you're locked away in chains and emotions doesn't help you säger:

mitt internet CAT!


inatt sov jag ungefär två timmar. och några fem-minutrare lite då och då. varför då lilla ida ? god have blessed me med hostan från hell... ja. jag har hostat precis hela natten, om man bortser från de två timmarna och de fem-minutrarna.
jag var såhär pigg när jag vaknade imorse kan jag ju säga. men, tog mig i kragen och åkte till stan och kämpade för glatta livet. not. jag fick skriva ut prislappar och damma. och ha en rast på en timma. ja, sen åkte jag hem till emelie som var hemma hos mig för hon skolkade från praktik-konsum idag för hon var liiiiiiite för loj för det idag. ELLER VADÅ ÅKA HEM? nu pratar jag i nattmössan... emelie åkte ju ner till stan, vi köpte godis och dricka, sen åkte vi hem. och åt stark mat. gott alltså! ja, sen parkerade vi oss i min feta soffa med täcken och godis och populärmusik från vittula. jag somnade flera ggr.  nu snackar vi sex och sådär. eller vi.... emelie gör och jag låtsas lyssna. nus ka vi kolla på house! HOUUUUUUSE!!!

ja, ser ni hur rolig jag är ? och då menar jag ju såklart det översta i detta inlägg! :D:D:D:D FUNGIRL_90


JAG VET INTE MEN JAG GILLAR STORA BOKSTÄVER

EMELIE ÄR HÄR OCH SJUNGER FALSKT I MIN SOFFA, HUR NICE ÄR INTE DET PÅ EN SKALA? OCH HUR NICE ÄR DET INTE ATT JAG HAR CHIPS MELLAN TÄNDERNA OCH KÄNNER ETT STORT SUG EFTER CHOKLAD?

på lördag är det fest, och jag blir bjuden på hela kalaset.
alltså, hur bra är inte det? jag ska ju såklart betala tillbaka, men ah!
ÅÅÅÅÅH FESTA FESTA!

"vill ... men det är inte detsamma som att ... med sin babe. sin babe man gömde sig bakom filtar på en altan med för att ingen skulle se en ..."
skriver inte allt där nej för det kan få sina små konsekvenser. hahaha.
men gulligt sms alltså.

emem och jag ska mysa ner oss i soffan nu, i mina täcken och se på ttttttttttttttv.
GOSIGT SOM FÄN!

rebus

pappa + sur + ida - pengar = inge bra







godnatt


Till min älskade Sarah MC!

Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan Mysan

Det är för övrigt jag som är mysan! Tänkte att om jag skriver mysan tillräckligt många gånger, så.....
Det var ungefär där jag skulle komma på något skitsmart och jättekul, men det gjorde jag inte. Fan också!

So, big news! Not.
Jag var på bröllop igår, skitfint och sådär, i en svingammal kyrka som inte ens hade gud och änglar på väggarna. Hur som helst var det jättefint och allt sånt! MEN! Jag fick mens under tiden. Jävligt mysigt. Nödvändig info för er läsare också för den delen. Whatever. Sen skulle vi gå en bit till "tårtminglet"... På blöta grusvägar i höga skor. Och i regn! Hur som, vi kom fram, fick små smörgåssnittar med brieost och salami på, och mjukbrödsrullar med nån gegga och lax, eu! Sen lite annat sånt och efter det tårta. Sen var det i stort sett slut.
Nu orkar jag inte skriva mer. Men det var fint, och det räcker väl antar jag.

Malmö Sarah. Malmö.


Mys med Emem

14:07 åkte jag till stan. Halv tre var Emelie också där. Emem käkade på McD, Jag tittade på. Sen kikade vi på mössor, jag hittade en bok jag kikat på länge länge, och nu kostade den bara 30 kronor, men jag är så pank att jag inte ens har 30 spänn..... Illa alltså. Sen mötte vi Sara O, skoj. Sen satt vi i solen på en trappa vid Bäveån och mös. Sen käkade vi glass, och hamburgare. Sen satt vi på en bänk. Sen åkte jag hem, och Emelie till Vänersborg.

Imorgon kommer syster hit med Wilma och Ebba. Pappa ska köpa en klänning till mig imorgon. På lördag äre bröllop.
Nu ska jag äta chips.

Hejdå


Jag drömde att BlondinBella dödade min kompis.

Jag har hostat hela jävla natten. Fyfan säger jag bara, vad fan ska det vara bra för?
Den tiden jag sov drömde jag så jävla wicked så det finns inte på kartan alltså. jag orkar inte skriva upp vad jag drömde, vill någon veta så fråga! Fast , måste ju berätta, iaf drömmen angående min rubrik. Min kompis Sara Olsson höll på att drunkna i en liten pool i en kyrka i London, BB satt bredvid och jag flög och kunde inte komma ner. Så jag skrek på BlondinBella att hon skulle rädda Sara men BlondinBella ville inte bli blöt i håret. Så, Sara dog!

Är hemma idag. Fan. Vill inte det, men hostan och huvudvärken äger min kropp just nu och pallar inte vara trevlig mot okänt folk och svara på frågot jag inte kan. Men men. Skulle ju vart nere i stan med Alen, men nu blev det inte så. Wä.
Emelie är också hemma idag. Hon frågade om jag ville komma dit. Så får väl åka dit och vara sjuk med henne.

Nu sitter jag och lyssnar på Sound of Experiment, haha det var fett längesen! Mer då, ser på Våra bästa år. Finns det något sämre att hitta på tvn? Typ TvShop... Men det väger ganska lika ändå.

Jävla hosta! Imorse bubblade det i lungorna när jag andades. Hahaha, fett läskigt! Slem <3<3<3

NUDÅ? Vad ska jag göra? Läsa? ......... Skulle kunna sätta mig med religionsarbetet, men det känns lite överambitiöst för mig idag. Skulle vara skönt dock att få det gjort så jag inte sitter där, dagen innan det ska in med panik i kroppen. Som jag brukar. Haha. helt serri, hostan </3 får så sjukt ont i huvudet. Kiss. Bajs?

Jag vet inte vad det är med mig alltså.
Jag och Em hade en svacka igår. Kan man säga. Men. Vi snackade, och nu är det som vanligt. Bäst alltså.

Nä fyfan.
Hejdå

Fin styckeindelning!

Jag hade fått MVG på detta i svenskan känner jag.

Haha.

Jag är så rolig.......

..........

jag glömde berätta, i föregående jävla inlägg, att jag svarade i telefon på min praktikplats idag.
DET VAR EN SKITGLAD GUBBE SOM SA ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH NÄR JAG SA ATT HANS KLOCKA VAR KLAR



jaha?
godnatt

Deppig. och sur

Fan, jag kom tillbaka ändå alltså. Så.. Hur är det?
Igår bröt jag ihop totalt. Hemma hos Emelie, hon pratade i telefon, jag grät och kunde knappt andas. Jag vet inte vart det kom ifrån, och hade jag vetat hade jag kanske inte delat med mig av det här ändå. Hur som helst grät jag hur länge som helst, och jag kan börja gråta lika enkelt idag. Har försökt hålla det inne hela dagen, värst är det ju nu också när jag har praktik. Antar att jag inte mår så bra som jag egentligen tror att jag gör, eller som jag vill tro rättare sagt. Men problem är till för att lösas, och med Emelie som medhjälpare kan det inte bli annat än bättre.
Tillbaka till praktiken. Jag är på Martins Ur & Guld på Torp, imorgon ska jag vara nere i stan dock. Richard tycker att jag ska vänja mig med den butiken. Sounds good.
Förra veckan var jag på Martins en dag. Kändes jätteilla, men jag var sjuk så det gjorde inte så mycket i guess. Denna veckan har jag gjort massa saker. Mest saker har jag gjort idag. Sålt smycken, tagit betalt av nästan alla kunder, städat ur skåp och lådor, köpt någon gasgrej av värsta snygga killen inne på Preem. Hoppade till och med Lunchen.

Jag har inget vettigt att skriva. Trodde jag hade det, men det hade jag tydligen inte.
Så nu ska jag dricka c-vitamin och se på Populärmusik från Vittula.


Och jaha? Who cares. Btw, Canon EOS 350D, det är något att hänga i granen till skillnad från vissa andra, så ta dig någon stans. Och ofta jag lackar över dendär? Mens på G säkert. Eller, nä. Fast jo, men det beror nog inte på den.
bajskommentar.
"Johannes Schander om hejdå bajsblogg:
Har man bra kamera vänds bilderna av sig själv ju "

there is all just a bunch of lies

ja.
hejdå

RSS 2.0